En ny början?

Hej Allihopa!

Som ni säkert har hört vid detta laget har det brunnit i vår älskade lajvby Moriaberg. Det stora värdshuset och 3 hus har brunnit ned. Vi har nu upprättat en krisgrupp och arbetet för att se hur vi ska rädda byn är igång för fullt! Vi har beslutat att starta en insamling för att återbygga Moriaberg. Alla donationer kommer förvaltas av Equmenia Tumba och Centrumkyrkan som arrenderar marken, men pengarna är öronmärkta för återuppbyggnaden av Moriaberg och kommer endast att kunna användas för detta ändamål. Om vi av någon anledning inte får/kan återuppbygga byn kommer pengarna vi får in tillfalla SVEROK. Alla donationer, oavsett storlek, är välkomna. Ingen donation är för liten.

 

Vi kommer att posta hur det går med insamlingen minst en gång i veckan i gruppen Moriabergs hjältar och på hemsidan (http://moriaberg.mfc.re/), där kommer även regelbunden information om hur arbetet fortlöper att presenteras.

 

Du kan ge din gåva på följande sätt:

Swish: 1231063981

Bankgiro: 5242-0429

Märk betalningen: Rädda Moriaberg

 

// Moriabergs hjältar , Equmenia Tumba (SMU Tumba)  och Centrumkyrkan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton + fyra =